reede, 10. august 2018

Meie päeva imeline algus

Tänane öö oli väga rahutu. Mõned Kehra ja Iisaku noored otsustasid jääda ärkvele terveks ööks. Lõputut naeru ja jutuvada oli kuulda kuni kella neljani hommikul. Igavuse peletamiseks otsustati viimase päeva puhul tünga teha ja nii tuli idee panna riidepuue selga kodutütre vorm ning asetada see koridori, kusjuures teed tema juurde juhatas jalanõude rada koridoris. Peale selle nuku kokku panemist väsiti ära, ning ärkvele jäid vaid mõned noored, kes kuni äratuseni vastu pidasid.
Üles äratamine oli nagu ikka väga originaalne. kell 7.40 oli kuulda koridorist muusikat, mis käis närvidele ja veel karjuti mikrofoni erinevaid häälitsusi ja kõik ikka selleks, et rahvas üles tuleks ja jõuaks õigeks ajaks hommikuvõimlemisele, mis oli seekord väga lustlik. Seda viisid läbi Tammiku tüdrukud, näidates ette tantsuliigutusi, mida pidid kõik järgi tegema. See tegi virgaks kõik, kes seda veel polnud ja pani meie päevale ilusa alguse.
Tühja kõhu täitmiseks sõime hommikusöögihelbeid ja võileibu ning astusimegi bussile, et sõita Mustveesse. Seal saime teada palju uut vanausuliste kohta. Peale seda veetsime oma vaba aja laulukaare all lauldes ja tantsides, tegime ka ühispildi. Mõne aja pärast suundusime Raja vabaajakeskusesse, kus kuulsime vanausuliste jutlust ning saime süüa kooki ja juua teed ning peale seda suundusimegi tagasi kooli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar